REVELAB Dropbox

Deixa els teus rodets a revelar qualsevol dia i a qualsevol hora

 

Amb la nostra bústia REVELAB Dropbox, situat fora del nostre local de Carrer d’Aragó 381, et facilitem el deixar els rodets a revelar en el nostre laboratori. Qualsevol dia i a qualsevol hora.

Instruccions REVELAB Dropbox

  1. 📩 Posa els teus rodets en una bossa hermètica per a congelats -tipus ZIP-
  2. ✍🏼 Apunta el teu nom i telèfon en un paper i introdueix-los en la bossa amb els rodets.
  3. 📬 Introdueix el sobre amb els teus rodets i les teves dades de contacte en la bústia, assegurant-te que cauen l’interior.
  4. 🧾 Omple el formulari de comanda a través d’aquest enllaç o escanejant el codi QR que trobaràs en la bústia.
  5. ✅ Fet!. T’avisarem quan hàgim recollit la teva comanda

Preguntes freqüents

Quants rodets puc deixar alhora?

Els que vulguis! Però sí que recomanem no posar més de 5-6 rodets per bossa ZIP perquè càpiguen bé per la finestra de la bústia. En aquest cas, divideix-los en 2 bosses.

És obligatori que posi els rodets en bosses hermètiques tipus ZIP?

No, però sí que és altament recomanable. Aquest tipus de bosses, en ser hermètiques, mantindran els teus rodets més segurs durant el curt espai de temps que romanguin en la bústia fins que els retirem.

Aquest servei té algun cost addicional?

No, el cost de deixar els teus rodets a revelar per aquest mètode serà el mateix que el de fer-ho directament en el laboratori. Consulta les nostres tarifes de revelat.

Com faré el pagament? 

Una vegada hàgim revelat els rodets, t’enviarem el rebut de l’encàrrec perquè puguis procedir al pagament online.

Cada quant temps traieu els rodets?

Comprovem la bústia REVELAB Dropbox tots els matins, de dilluns a dissabte, sempre que el laboratori estigui obert. En qualsevol cas, en omplir el formulari el sistema ens avisarà que hi ha rodets per recollir.

He de posar els rodets en el seu potet original?

No és necessari, encara que serà una protecció extra per a les teves pel·lícules. Això sí, potser has de maniobrar una mica per a introduir la bossa per la finestra de la bústia.

Quin tipus de rodets puc deixar? 

Podràs deixar tots els tipus de rodets que processem en el laboratori: Color C41, Blanco i negre, ECN-2, Diapositiva E6… tant de 35mm com 120 o 110, ja sigui per a revelar i escanejar, o només per a revelar.

Puc deixar càmares d’un sol ús? 

Lamentablement les càmares d’un sol ús no caben per la finestra de la bústia. Pròximament explicarem en un vídeo sobre com treure el rodet de la teva càmera d’un sol ús, però mentre et deixem aquest vídeo de Shutter Junkies en el qual explica com fer-ho.
revelar carretes barcelona revelado analogico film lab revelab studio laboratorio de fotografia 35mm 120 placas gran formato 4x5 c41 e6 ecn2 blanco y negro