Envia'ns els teus carrets

Cada dia sou més qui ens envieu els vostres carrets per correu postal per a revelar-los i escanejar-los.

T’animes? T’expliquem com fer-ho!

1. Formulari de comanda

Necessitem tenir identificats els teus carrets, per això hauràs de descarregar, imprimir i emplenar aquest formulari.

En ell hauràs d’indicar les teves dades personals, dades de contacte i direcció. A més, hauràs de dir-nos de quin tipus de carret ens envies (color, blanc i negre o diapositiva), la tarifa d’escanejat escolllida (M, L o XL), així com, si haguesis forçat el carret, el número de passos als que ho has fet.

Si has triat la Tarifa L o la XL, podrás escollir preferències d’escanejat, segons com t’agrada que quedin les teves fotos. A més, podràs triar si vols que siguin visibles o no els marges del fotograma en les teves fotografies, sense cost adicional.

També trobaràs una secció de comentaris, on podràs fer les anotacions que vulguis o que hem de tenir en compte (si és un carret caducats, un film soup, o si has tingut algun tipus de problema amb la càmera o el carret…).

Tota la informació que vulguis aportar és benvinguda. ¡Ah! I si necessites més espai, pots continuar a l’altra cara de la fulla.

2. Preparació de l'enviament

Al procés de l’enviament i manipulació per part del transportista, la teva pel·lícula pot veure’s afectada per canvis ambientals, com temperatura o humitat, o, fins i tot, pluja o neu. Per això, és millor prevenir i ficar els teus carrets dins d’una bossa plàstica hermètica, per assegurar que les vostres pel·lícules arriben en perfectes condicions. (Les bosses de congelació són ideals). Per als carrets de 120 recomanem assegurar-los amb cinta adhesiva, per evitar que s’obri el tancament del paper durant el transport.

Per acabar, fica els teus carrets a una caixa (preferiblement) o a un sobre, juntament amb el formulari imprés y emplenat. Assegura’t de que tot està ben tancat… i ja estaríen preparats per viatjar fins el nostre estudi!

3. Enviament

3. Enviament

Una vegada tinguis el formulari imprés i emplenat, i preparat el paquet amb els teus carrets, estaran llestos per a l’enviament. Per a això en tens dues opcions: que nosaltres gestionem la recollida i l’enviament amb una empresa de missatgeria, o bé, enviar-ho pel teu compte.

Servei de recollida i enviament

Oferim als nostres clients la possibilitat de contractar el servei de recollida a la porta per 5,50€ -el mateix preu que si ho envies per Carta Certificada de Correus-. Tan sols hauràs de comprar el servei de recollida i un missatger de Correos Express passarà a recollir els teus carrets. Un cop rebem els carrets, ens posarem en contacte amb tu per procedir al pagament. Més detalls aquí.

Enviament pel compte del client

Apropa’t a la teva oficina de Correus més propera i envia’ns-els, juntament al formulari de comanda a REVELAB Studio (Carrer Aragó 381 (Local 2), 08013 – Barcelona). Podràs enviar-nos-ho per Carta Ordinaria o Carta Certificada, mètode que recomanem, ja que s’hi assignarà al vostre enviament un número de seguiment.

4. Recepció de la comanda

Quan rebem els vostres carrets al nostre estudi, ens possarem en contacte amb vosaltres per fer-vos saber que han arribat correctament.

Revisarem la vostra fulla de comanda i els carrets enviats, per veure que tot coincideixi, i us farem arribar l’import total de la comanda, així com les instruccions de pagament.

Els teus carrets es revelaran dins dels terminis establits per a cada tipus de carret i, després de rebre el pagament, rebràs les fotos directament al teu e-mail per WeTransfer.

5. Devolució dels negatius

5. Devolució dels negatius

En funció del que hagis seleccionat al formulari de comanda, un cop t’haguem manat les teves fotos per WeTransfer podrem:

  1. Destruir els teus negatius.
  2. Guardar-los pe enviar-los en un pròxim enviament.1
  3. Enviar-te’ls de tornada per correu certificat 2 (+6€) o correu ordinari 3 (+3€).

(1) Termini màxim de 3 mesos
(2) En cas de seleccionar l’enviament dels negatius per correu certificat, te preguntarem si necessites carrets o qualsevol altre producte disponible a la nostra web, per que puguis aprofitar l’enviament.
(3) Com el correu ordinari no ofereix un número de seguiment, REVELAB Studio no es fa responsable d’una possible pèrdua de l’enviament per part del transportista.